Start Nieuws Agenda Reglement Gym Bodyshape Streetdance Dames Sportief Freerunning Bootcamp Historie V&V Lokatie V&V Contact
Gymmen is goed voor kinderen; Het verbetert hun motoriek. Rollen, duikelen, werpen en vangen, klimmen, klauteren, lopen, springen zijn grondvormen van bewegen. Als je bewegingen jong leert gaat dat heel makkelijk en kun je er je hele leven plezier van hebben. Heb je op jonge leeftijd (4 tot 11 jaar) hier weinig aan gedaan dan wordt het steeds lastiger om dit nog makkelijk te leren. Jong geleerd, oud gedaan is hier dus heel belangrijk!
Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer positieve effecten van het gymmen op hun; vermogen tot samenwerking, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, enzovoort, enzovoort.
Daarnaast is gym gezond omdat bewegen gezond is.

Wat daarbij natuurlijk ook meegenomen is: GYM IS ERG LEUK.

Geef uw kinderen daarom op voor de gym.
Hieronder volgt wat praktische informatie.

De lessen worden momenteel gegeven door: Ebooijka Doodeman

De Lestijden zijn:
Donderdag:
15.15-16.15 uur peuters en groep 1,2 en 3
16.15-17.15 uur gr. 5,6 en 7

In de reguliere schoolvakanties zijn er geen gymlessen. Kijk hiervoor ook in de agenda

Kleding en Schoeisel:

Meisjes:  gympakje of T-shirt en broekje , turnschoentjes
Jongens:  T- shirt en broekje,soepele sportschoenen

In onze gymzaal zijn geen sportschoenen toegestaan met zwarte zolen.

Contributie: € 8,00 per maand

Aanmelden kan via ledenadmin@vlug-en-vaardig.nl
De contributie wordt vooruit betaald in de maanden januari en juli. Als u halverwege deze periode stopt met sporten, dient u de resterende maanden gewoon te betalen. U ontvangt 2 maal per jaar van ons een rekening, met daarop vermeld het bedrag,lidnummer en hoe u het bedrag aan ons kunt overmaken.

Als uw kind niet op de gym verschenen is wordt er geen contact met u opgenomen want dit is ondoenlijk met dergelijke grote groepen Desondanks wordt het bijzonder gewaardeerd als u uw kind afmeld bij afwezigheid. Als je het enige tijd van tevoren weet kan dit bij Ebooyka  via gym@vlug-en-vaardig.nl. Als het vlak van tevoren is graag een sms-je naar vóór 15.00 uur naar Ebooyka 06 4606 3732. De leiding reageert meestal niet op uw berichten want op de trainingsavond komen er heel veel kinderen. .  
Er is een opzegtermijn van 2 weken voor 1 januari of 1 juli. Indien u stopt met sporten,meldt u dan altijd schriftelijk af!!
Aan- en afmelden kan bij: ledenadmin@vlug-en-vaardig.nl Het wordt op prijs gesteld als u ook even bericht doet aan de leiding: gym@vlug-en-vaardig.nl