Gym

Gymmen is goed voor kinderen; het verbetert hun motoriek. Rollen, duikelen, werpen en vangen, klimmen, klauteren, lopen en springen zijn grondvormen van bewegen. Als je bewegingen jong leert gaat dat heel gemakkelijk en kun je er je hele leven plezier van hebben. Heb je op jonge leeftijd (4 tot 11 jaar) hier weinig aan gedaan dan wordt het steeds lastiger om dit nog makkelijk te leren. Jong geleerd, oud gedaan is hier dus heel belangrijk!

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer positieve effecten van het gymmen op hun vermogen tot samenwerking, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, enzovoort, enzovoort.

Tenslotte is gymmen gezond, omdat bewegen gezond is. Wat daarbij ook meegenomen is : GYMMEN IS LEUK !

De lessen worden momenteel gegeven door Ebooyka Doodeman

De lestijden zijn (elke) donderdag :
14:15 - 15:15 : peuters en groep 1,2 en 3
15:15 - 16:15 : groep 4 t/m 8

In de reguliere schoolvakanties zijn er geen gymlessen.

Kleding en schoeisel
Meisjes : gympakje of T-shirt en broekje, turnschoentjes
Jongens : T-shirt en broekje, soepele sportschoenen

In onze gymzaal zijn geen sportschoen toegestaan met zwarte zolen.

Contributie : € 8,50 per maand

Aanmelden ? Dit kan via ledenadmin@vlug-en-vaardig.nl

De contributie wordt vooruit betaald in de maanden januari en juli. Als u halverwege deze periode stopt met sporten, dient u de resterende maanden gewoon te betalen. U ontvangt tweemaal per jaar van ons een rekening, met daarop vermeld het bedrag, lidnummer en hoe u het bedrag aan ons kunt overmaken.

Als u kind niet op de gym verschenen is wordt er geen contact met u opgenomen omdat dit ondoenlijk is met degelijke grote groepen. Desondanks wordt het bijzonder gewaardeerdals u uw kind afmeldt bij afwezigheid. Als u dit enige tijd van tevoren weet kan dit bij Ebooyka. Als het vlak van tevoren is graag voor 14:00 uur een smsje naar Ebooyka op +31 (6) 2953 3574. De leiding reageert veelal niet op uw berichten omdat de aandacht op dat moment naar de vele kinderen dient te gaan.

Er is een opzegtermijn van 2 weken vóór 1 januari of 1 juli. Indien u stopt met sporten, meldt u dan altijd schriftelijk af!

Ook afmelden kan bij ledenadmin@vlug-en-vaardig.nl