Freerunnen

Freerunnen is een sport waarbij op en over materiaal wordt heen gesprongen op de meest spectaculaire manieren. Ook hebben we eem tumblingbaan waar veilig, op verschillende niveaus, veel kan worden aangeleerd.

De lessen staan onder begeleiding van Ebooyka Doodeman

De lestijden zijn (elke) donderdag :
16:15 - 17:15 uur : groep 4 en ouder (tot 16 jaar)

In de reguliere schoolvakanties zijn er geen gymlessen.

Kleding en schoeisel
Meisjes : gympakje of T-shirt en broekje, turnschoentjes/soepele sportschoenen.
Jongens : T-shirt en broekje, soepele sportschoenen.

In onze gymzaal zijn geen sportschoenen toegestaan met zwarte zolen.

Contributie : € 8,50 per maand

Aanmelden ? Dit kan via ledenadmin@vlug-en-vaardig.nl

De contributie wordt vooruit betaald in de maanden januari en juli. Als u halverwege deze periode stopt met sporten, dient u de resterende maanden gewoon te betalen. U ontvangt tweemaal per jaar van ons een rekening, met daarop vermeld het bedrag, lidnummer en hoe u het bedrag aan ons kunt overmaken.

Als u kind niet op de gym verschenen is wordt er geen contact met u opgenomen omdat dit ondoenlijk is met degelijke grote groepen. Desondanks wordt het bijzonder gewaardeerdals u uw kind afmeldt bij afwezigheid. Als u dit enige tijd van tevoren weet kan dit bij Ebooyka. Als het vlak van tevoren is graag voor 15:00 uur een smsje naar Ebooyka op +31 (6) 2953 3574. De leiding reageert veelal niet op uw berichten omdat de aandacht op dat moment naar de vele kinderen dient te gaan.

Er is een opzegtermijn van 2 weken vóór 1 januari of 1 juli. Indien u stopt met sporten, meldt u dan altijd schriftelijk af!

Ook afmelden kan bij ledenadmin@vlug-en-vaardig.nl