Start Nieuws Agenda Reglement Gym Bodyshape Streetdance Dames Sportief Freerunning Bootcamp Historie V&V Lokatie V&V Contact
Dames : kom en blijf in beweging!!!
Zin in een uurtje per week lekker actief bezig zijn in een gezellige groep?
Het lijf wordt getraind door bewegingsoefeningen en door spel (badminton, hockey enz.) Wees niet bang dat je je lijf bezeert. Ieder kan de oefeningen op zijn eigen niveau doen.
De Dames sporten van 19.45 uur tot 20.45 uur en de heren daarna van 20.45 uur tot 21.45 uur.
Deze lessen zijn o.l.v. Dorien Sybenga

Trainingstijden:
Dames van 19.45 uur tot 20.45 uur en heren van 20.45 tot 21.45 uur.
in de reguliere vakanties draaien de lessen in principe gewoon door tenzij onderling anders afgesproken wordt.
In de zomervakantie ligt de hele vereniging stil.

In onze gymzaal zijn geen sportschoenen toegestaan met zwarte zolen.

Contributie:
De contributie bedraagt €13,- per maand. De contributie wordt vooruit betaald in de maanden januari en juli. Als u halverwege deze periode stopt met sporten, dient u de resterende maanden gewoon te betalen. U ontvangt 2 maal per jaar van ons een rekening, met daarop vermeld het bedrag,lidnummer en hoe u het bedrag aan ons kunt overmaken.

Ook is er de mogelijkheid van een 10 RITTENKAART
Wilt u het een aantal keren proberen en (nog) niet vast zitten aan een lidmaatschap maar wel graag op z’n tijd kunnen sporten? Koop dan onze 10 rittenkaart. Voor €50,- kunt u 10 keer komen sporten.  De 10 rittenkaart heeft een geldigheidstermijn van èèn jaar na datum afgifte.
Bij overschrijding van het maximale aantal deelnemers van 20 personen hebben de deelnemers met een lidmaatschap voorrang.

Aanmelden kan via ledenadmin@vlug-en-vaardig.nl
Er is een opzegtermijn van 2 weken voor 1 januari of 1 juli. Indien u stopt met sporten,meldt u dan altijd schriftelijk af!!
Het is natuurlijk fatsoenlijk om bij de leiding dhgym@vlug-en-vaardig.nl af te zeggen of aan te melden maar meldt u zelf ook even aan of af bij: ledenadmin@vlug-en-vaardig.nl.
DAMESSportief