Start Nieuws Agenda Reglement Gym Bodyshape Streetdance Dames Sportief Freerunning Bootcamp Historie V&V Lokatie V&V Contact
Dames : kom en blijf in beweging!!!
Bootcamp training is een cardiovasculaire spierversterkende full body workout voor mannen en vrouwen. Het is de optimale combinatie van cardio, kracht, exposiviteit, behendigheid en snelheid en de manier om allround fit te worden. Je word sterker, slanker en fitter. Het wordt gegeven aan Jongens en Meiden en Dames en Heren vanaf 16 jaar

De Bootcamp is op donderdag van 19.45 uur tot 20.45 uur
Deze lessen zijn onder leiding van Bas van de Sluis.

In de vakanties wordt er geen bootcamp gegeven. In de zomervakantie ligt de hele vereniging stil.
In onze gymzaal zijn geen sportschoenen toegestaan met zwarte zolen.

Contributie:
De contributie bedraagt €13,- per maand. De contributie wordt vooruit betaald in de maanden januari en juli. Als u halverwege deze periode stopt met sporten, dient u de resterende maanden gewoon te betalen. U ontvangt 2 maal per jaar van ons een rekening, met daarop vermeld het bedrag,lidnummer en hoe u het bedrag aan ons kunt overmaken.

Ook is er de mogelijkheid van een 10 RITTENKAART
Wilt u het een aantal keren proberen en (nog) niet vast zitten aan een lidmaatschap maar wel graag op z’n tijd kunnen sporten? Koop dan onze 10 rittenkaart. Voor €50,- kunt u 10 keer komen sporten.  De 10 rittenkaart heeft een geldigheidstermijn van èèn jaar na datum afgifte.
Bij overschrijding van het maximale aantal deelnemers van 20 personen hebben de deelnemers met een lidmaatschap voorrang.

Aanmelden kan via ledenadmin@vlug-en-vaardig.nl
Er is een opzegtermijn van 2 weken voor 1 januari of 1 juli. Indien u stopt met sporten,meldt u dan altijd schriftelijk af!!
Het is natuurlijk fatsoenlijk om bij de leiding dhgym@vlug-en-vaardig.nl af te zeggen of aan te melden maar meldt u zelf ook even aan of af bij: ledenadmin@vlug-en-vaardig.nl.

Kom vrijblijvend gerust eens kijken of een les meedoen om te zien of het wat voor je is.
Bootcamp