Start Nieuws Agenda Reglement Gym Bodyshape Streetdance Dames Sportief Freerunning Bootcamp Historie V&V Lokatie V&V Contact
Kenmerkend voor Body Shape is dat alle spieren en spiergroepen worden getraind zodat de gehele lichaamsconditie verbeterd, en je figuur er daardoor beter uitziet. Het doel van Body Shape is om alle spiergroepen van het lichaam te versterken d.m.v. training op muziek met een rustig tempo waarbij de training is gericht op spier - uithoudingsvermogen en - weerstandtraining.

De lessen staan onder leiding van Linda Lauwen. Momenteel bestaat de groep geheel uit dames maar heren zijn ook van harte welkom. Kom gerust eens kijken of het iets voor u is of kom vrijblijvend een keer meedoen.

Trainingstijden:
Maandagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur.
In de reguliere vakanties draait de damesles in principe gewoon door, tenzij onderling anders wordt afgesproken. In de kerstvakantie ligt ook deze les stil.
In de zomervakantie ligt de hele vereniging stil.

In onze gymzaal zijn geen sportschoenen toegestaan met zwarte zolen.

Contributie:
De contributie bedraagt €13,- per maand. De contributie wordt vooruit betaald in de maanden januari en juli. Als u halverwege deze periode stopt met sporten, dient u de resterende maanden gewoon te betalen. U ontvangt 2 maal per jaar van ons een rekening, met daarop vermeld het bedrag,lidnummer en hoe u het bedrag aan ons kunt overmaken.

Ook is er de mogelijkheid van een 10 RITTENKAART
Wilt u het een aantal keren proberen en (nog) niet vast zitten aan een lidmaatschap maar wel graag op z’n tijd kunnen sporten? Koop dan onze 10 rittenkaart. Voor €50,- kunt u 10 keer komen sporten. De 10 rittenkaart heeft een geldigheidstermijn van èèn jaar na datum afgifte.
Bij overschrijding van het maximale aantal deelnemers van 20 personen hebben de deelnemers met een lidmaatschap voorrang. Aanmelden kan via ledenadmin@vlug-en-vaardig.nl

Er is een opzegtermijn van 2 weken voor 1 januari of 1 juli. Indien u stopt met sporten,meldt u dan ook altijd schriftelijk af!!
Het wordt bijzonder op prijs gesteld als u zich bij de leiding even afmeld ; bodyshape@vlug-en-vaardig.nl maar meldt u zelf in ieder geval af bij de ledenadministratie: ledenadmin@vlug-en-vaardig.nl.